Cultuur In Beeld 2016: Over diversiteit en verbinding

Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
T. 010 750 4000
www.vannellefabriek.com

* Wist u dat het werelderfgoedcomité van UNESCO de Van Nelle Fabriek de status van Werelderfgoed heeft toegekend? Lees hier meer. 

 

Routebeschrijving

Komend met de trein of bus
Trein nemen tot Rotterdam Centraal Station. Hier buslijn 38 richting Station Schiedam Centrum vanaf het busstation aan de Conradstraat (zijkant station). Uitstappen bij halte Beukelsbrug op de Horvathweg. De trap naar beneden nemen, linksaf het spoorviaduct onderdoor en oversteken naar de hoofdingang van de Van Nelle Fabriek. Tevens kunt u vanaf Station Schiedam Centrum dezelfde buslijn 38 richting Rotterdam Centraal nemen, uitstappen bij dezelfde halte.

Routeplanner OV
Plan je route met 9292.nl. Bekijk de dienstregeling op NS.nl.

Met de auto
De Van Nelle Fabriek beschikt over een groot betaald parkeerterrein (een uitrijkaart kost € 10,-).

Den Haag/Utrecht via de A20
Borden volgen richting Hoek van Holland. Direct na knooppunt Kleinpolderplein de afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerweg in. Aan het einde van de Schuttevaerweg rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Fabriek aan uw linkerhand.

Hoek van Holland/Beneluxtunnel via de A20
Na Schiedam de afslag Spaanse Polder nemen en onderaan de afrit rechts afslaan. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerweg in. Aan het einde van de Schuttevaerweg rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Fabriek aan uw linkerhand.

Breda via de Van Brienenoordbrug
Borden volgen met o.a. Rotterdam/Den Haag. Daarna richting Hoek van Holland. De afslag Spaanse Polder nemen. Einde afrit rechts, daarna rechtdoor het viaduct onderdoor. Na 200 meter links afslaan de Schuttevaerweg in. Aan het einde van de Schuttevaerweg rechtsaf. Op de rotonde rechtdoor. Na 500 meter ziet u de Van Nelle Fabriek aan uw linkerhand.

LET OP: sommige routeplanners / navigatiesystemen brengen u naar de verkeerde kant van het spoor wanneer u Van Nelleweg intoetst. Toets dan Schuttevaerweg 91 in.